user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej! Jag är en tjej på 14 år, jag har haft sex två gånger, men dom har inte kommit in helt för att jag får ganska ont… Jag är nervös om det ens kommer att vara skönt… Min mamma säger att när hon hade sex så var det ens inte skönt hon gjorde det bara för att få barn. Därför är jag nervös om det kommer att vara skönt eller inte för mig. Jag blir ju kåt å de när jag tittar på por o.s.v… Jag tycker inte det är så värst skönt att pulla… jag har aldrig kommit då. Jag föredrar vibrator. Är jag onormal? Jag skäms att jag inte tycker det är så skönt att pulla och om jag inte tycker det är så skönt så varför skulle de då va skönt att ha sex… Är väldigt tacksam för ett svar! för detta tänker jag på väldigt ofta å mer jag tänker på det ju mer osäker å dålig känner jag mig!


SVAR

Hej,

Du är fortfarande ung och din kropp kanske inte är mogen för att ha sex än. Likaså kanske du inte heller är redo rent mentalt. Att det gjort ont när du har försökt ha sex kan ha att göra med att du spänt dig eller att din slidkrans är trång och du har inte blivit tillräckligt våt. Det bör självklart inte göra ont vid samlag, utan det ska vara skönt. Är man inte riktigt avslappnad kan smärta uppstå och det gäller därför att känna sig bekväm tillsammans med den person man har sex med. 

Att du inte kommer när du pullar dig är absolut inte ovanligt, utan de flesta tjejer kan inte få orgasm vid vaginal penetration utan behöver också bli smekta på klitoris för att komma. Att du inte tycker det är skönt att pulla dig behöver dock inte utesluta att du inte tycker det är skönt att ha sex.

Är det så att du har försökt testa vaginalt samlag med penis i slida och inte tyckte det var skönt, så behöver du självklart inte ha det i fortsättningen. Det finns nämligen många andra sätt att ha sex på, så som t ex smeksex, munsex eller analsex. Titta gärna in på min hemsida för att läsa mer om vad sex är, http://www.sexperten.nu/vad-ar/sex/.

Ingen kropp är identisk någon annan, utan vi är alla unika och njuter därför också av olika saker. Av den anledningen är det viktigt att vara öppen inför våra egna och andras olikheter både när vi har sex med oss själva och andra. Det är det som gör det så otroligt spännande med sex. Jag skulle därför råda dig att fortsätta onanera innan du väljer att ha sex med andra, för att på så sätt lära känna din egen kropp och hitta dess erogena zoner. Därefter kan du förmedla det till de personer du senare i livet väljer att ha sex med.

Var stolt över din kropp och njut av den, för finns ingen annan med en kropp som din!

Mvh Ingrid.


Visningar : 4934

Senaste frågorna

Se Alla