user-image
Okänd
Kille ,17 år

Hej Susanna, kollade runt lite efter vem som var rätt att ställa denna fråga till, ber så hemskt mycket om du inte är den rätta. För tre dagar sedan så gillade jag en söt tjejs bild på Instagram, några timmar senare så började hon skriva till mig. Vi snackade smått om skola, vilken linje vi båda gick på och lite småsaker som musik och hobbies. Men ett av problemen är att det känns som om jag är den enda som startar diskussioner, frågar frågor och sånt. När jag ställer en fråga så svarar hon och efter svaret, ett simpelt ”Du då?”, så självklart svarar jag och så blir det inte så mycket mer med det, och så byter vi typ ämne. Men det är lite svårt för mig eftersom jag inte är så van vid att snacka med tjejer. Samt att programmet vi chattar på ”Kik”, så kan man se om motparten har läst meddelandet eller ej och ibland har hon läst det och svarar inte, och där tror jag inte hon menar något illa, jag tror att det bara är jag som är paranoid och inte vill sumpa denna chansen. Då det var några år sedan min senaste relation. Det står på hennes Instagram sida att hon är singel, så jag misstänker att hon är ute att träffas eller något, men det känns lite skumt att fråga om vi ska göra det när vi bara skrivit i 3 dagar. Jag vill verkligen inte sumpa den här chansen, då hon är söt och vi har samma intressen. Känner att jag verkligen behöver hjälp och tips! :)


SVAR

Hej på dig!

Roligt att du träffat någon som du finner intressant. Dock har det endast gått tre dagar som ni har pratat och hållit kontakten. Ge er kontakt lite tid att mogna. Prata om väder och vind. Lär känna varandra helt avslappnat. Du kommer tydligt märka om denna person är någon som du vill ha i ditt liv eller inte. Var inte orolig för att sumpa chansen. Om man är orolig finns det en stor risk att man spänner sig och i slutändan inte är sig själv fullt ut, utan man försöker vara någon som man tror att de kan intressera sig utav. Tänk mer utifrån dig själv.. Är detta någon som jag finner intressant? Är detta någon som gör mig glad och upprymd? Är detta en person som jag kan slappna av tillsammans med? 

Ge det tid och var inte orolig! Var dig själv och utforska om hon är någon som du vill hålla kontakten med, inte tvärtom.

Lycka till!

Susanna  


Visningar : 1003

Senaste frågorna

Se Alla