user-image
Okänd
Tjej ,17 år

hej, jag bara undrar om det går att bli inlagd på typ psyket om man är under 18 år? är självmordsbenägen och vet vad jag är kapabel till, har skärt mig själv många gånger, en gång så djupt att jag höll på skära av blodpulsådern… jag har hela tiden känslor om att jag vill dö och kollar tex inte när jag går över vägen för att jag inte skulle bry mig ens om jag blev påkörd, skulle vara en lättnad på något sätt… så jag undrar hur man ska gå till väga om man vill bli inlagd på psyket för att jag är rädd att jag ska göra något mot mig själv som jag egentligen inte vill, börjar tro att jag är knäpp också, får panikångestattacker och skär mig själv och klöser mig i ansiktet tills jag får stora sår på kinderna, känns ju inte riktigt normalt?.. opererade bort blindtarmen för ett tag sedan och har tillochmed haft tankar på att klösa upp operationssåret.. vill ha hjälp fort innan det är för sent men ingen tar mig på allvar..


SVAR

Hej!

Då ska du få hjälp från BUP, Barn och ungdomspsykiatrin om det är såhär. Har du någon som kan hjälpa dig dit? Du skriver att ingen tar dig på allvar så jag anar att du försökt prata med någon?

Vill du ha hjälp och inte får det, kontakta mig på foreningentilia.se annars. Du ska verkligen inte ha det så här ensam. Jättebra att du skrev hit. Du låter väldigt klok, även fast du inte mår så bra, är du bra på att berätta hur det känns- Stor kram till dig/AnnsoVisningar : 2078

Senaste frågorna

Se Alla