user-image
Okänd
Kille ,15 år

Hej :) Alltså, jag tänker alltid att livet är meningslöst, och jag irriterar mig nästan på allt och alla. Speciellt alla som är så omogna i min klass, nästan så man vill börja gråta. Känns som att jag tänker alldeles för mycket, känns som att jag inte orkar med skolan mer typ.. Och så tänker jag alltid på att jag vill gå någon rolig linje, för annars kommer jag bryta ihop. Jag har alltid velat bli en soldat av något slag, men jag vet inte.. Det är så svårt, vet inte ens va det finns för linjer och vad man gör på alla linjer.. Skaffade mig en helt underbar tjej för 1-2 veckor sen som förstår mig och gör mig glad, men alla tankar om att livet är meningslöst kommer tillbaka. Ärligt talat så känns det som om jag har flera liv, för det går inte vara den man vill i ett liv. många tankar i huvudet just nu, vet inte vad jag ska ta mig till.


SVAR

När det känns sådär, tycker jag man ska tillåta sig själv att vara förvirrad ett tag. Det kanske är så att just nu är du i en tid i livet, där du ska njuta av att vara med din fina tjej. Och försöka njuta av det. Känna lyckan att ha henne som förstår.

Sen vad gäller att veta vad man vill och vart man ska....det tar tid. Om du vill bli nån typ av soldat, är det ju jättebra. Då har du ett mål i sikte. Och det är inte alla som har heller. Börja bara någonstans, så ska du se att förr eller senare når du det mål du vill. 

Låt inte andras omogenhet eller andras saker de gör irritera dig. Fokusera på dig och bli en bra människa du själv. Det kommer alltid finnas folk runtomrking som beter sig konstigt enligt oss själva. Det är bara jobbigt att lägga energi på dem. Lägg energin på dig, din tjej, på att må bra. Låt det vara en tid med många tankar, men låt dem inte ta över på ett destruktivt sätt!

Kram/Annso


Visningar : 1119

Senaste frågorna

Se Alla