user-image
Okänd
Kille ,11 år

Jag är kär i en tjej som heter I! Jag verkligen älskar henne, jag kan dö för henne! Men det finns en kille som heter S, och de värkar som om de är kära! Jag har gett henne presenter fast jag slutade förra året:( Vad ska jag göra??????????? Snälla svara jag kan nästan gå till SKOLAN!!!!!


SVAR

Hej,

Har du frågat henne vad hon känner för dig? Det borde du göra så att du vet vad hon känner (det kan kännas pinsamt men det finns inget bättre sett att få reda på vad hon känner).

Om hon är kär i någon annan, så finns det inte så mycket du kan göra. Det är snällt att ge någon presenter, men det går tyvärr inte att få någon att bli kär i en på riktigt genom att ge presenter.

Hon är säkert en underbar tjej, men världen är full av underbara tjejer, och du kommer att träffa en minst lika underbar tjej så länge som du öppnar ögonen för andra tjejer. Om du försöker koppla bort dina tankar från Ida, och kollar runt i din nya skola så kommer du säkert hitta en ny tjej när du minst anar det. Men tänk på att en så skön kille som dig som uppvaktar tjejer med presenter lätt kan bli populär på grund av presenterna, så använd dina presenter för att uppvakta tjejer, men ge dem inte för många för att få deras intresse.

Mvh Karl


Visningar : 1088

Senaste frågorna

Se Alla