user-image
Okänd
Tjej ,13 år

hej jag undrar hur man kan få pengar som 13 åring på höst lovet jag vet att jag kan ta bort löv och så men jag tycker att det är så trögt och undrar om det finns nåt annat? snälla svara så fort som möjligt!!!!


SVAR

Hej!

Jag vet inte om jag kan ge ett så bra svar till dig men jag ska göra mitt bästa!

1. Du kan försöka skaffa ett jobb. Hör runt med föräldrar, kompisars föräldrar, släkt, grannar med mera om de behöver hjälp med någonting. Det kan exempelvis vara att klippa gräs, städa, tvätta bilen, putsa fönster, plocka frukt, gå ut med hund, passa barn, ja allt möjligt! Det kanske är så att du kan hjälpa till med någonting på deras arbete också?

2. Gör en loppis och sälj saker. Knacka dörr och fråga om det är någonting som människor vill bli av med och skänka till din loppis. Det kan vara vad som helst! Köksredskap, kläder, leksaker, prydnadssaker, hattar. Gör skyltar så att folk ser att det är loppis på G. Du kan även baka och bjuda på bullar, det brukar alltid dra mycket folk! Annars kan du ju sälja bullarna för 10kr styck...?

3. Vad tycker du om att göra på fritiden? Exempelvis dansa, sjunga, rimma eller spela instrument? Ta med en kompis och sätt ihop någonting ni kan visa upp. Kanske det är en fest någonstans där ni kan uppträda? Annars kan ni ju alltid bli gatuartister för en vecka! 

Lycka till!


Visningar : 1075

Senaste frågorna

Se Alla