user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej, Jag har varit tsm med min kille i snart 4 månader, jag tänker ofta på han och om vi skulle kunna ligga liksom.. Han är oskuld vilket jag också är och jag vågar ärlig talat inte. jag vill så gärna men hela situationen får mig och må illa, att ligga där och ba ” vill du ligga med mig?” känns så fel, eller så är det för att jag fått en uppfattning om hur sex är genom filmer.. jag påstår inte att jag inte är kåt på han för tro mig det är jag verkligen. Men hur gör man?


SVAR

Hej,

Du är endast 14 år och därmed inte byxmyndig. Är din pojkvän över 15 år kan det därför bli problematiskt, eftersom någon över 15 år inte får ha sex med någon under 15 år enligt lag. Är ni dock kära och har tillsammans kommit fram till att ni vill ha sex, så är det ingen som kan förbjuda er. Jag skulle rekommendera dig att läsa mer om lagen här: http://www.umo.se/Sex/Aldersgrans-for-sex/.

Jag vet inte om det är själva sexet som känns fel eller om det är att ta upp det med din pojkvän. Om det är att ta upp det med din pojkvän kan jag bara råda dig att göra det när ni är själva och du kan då dra upp det genom att t ex fråga honom om han tänkt på sex någon gång. Är det istället själva sexet, så kan det vara som du säger att du tittat på filmer där vuxna har sex. Försök att bortse från det och hitta istället ditt eget sexuella uttryck. Det finns nämligen oändligt med sätt att ha sex på och i grund och botten handlar sex om att utforska varandras kroppar.

Om du inte har onanerat tidigare, skulle jag råda dig att göra det innan du funderar på att ha sex med din pojkvän. För genom att onanera tar du reda på vad du tycker är skönt och känner dig bekväm med, alltså ditt sexuella uttryck. Det kan du sedan förmedla till din pojkvän genom att visa och säga hur och vart du vill att han ska röra dig. Du kan även läsa mer om vad sex är på min hemsida: http://www.sexperten.nu/vad-ar/sex/

Jag hoppas att du nu känner dig tryggare kring vad sex är och hur du ska leva ut din kåthet tillsammans med din pojkvän.

Mvh Ingrid.


Visningar : 3543

Senaste frågorna

Se Alla