user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej, jag vågar inte visa mig i bikini, eftersom att jag tycker min mage ser konstig ut; pga jag har skolios och då sticker mina revben ut, alltså det är två bulor som formas och sticker ut, och nu så ska vi simma på onsdag med hela skolan t.om. vad ska jag göra!? :'(


SVAR

Hej!

Det bästa svaret jag kan ge dig är: Strunta i vad andra tycker, du är fin precis som du är och den enda person som du ska känna dig accepterad och vacker inför är dig själv! Varenda ord är sant, men ack så svårt att ta till sig när man befinner sig i en situation som man upplever jobbig.. 

Vad skulle du känna dig mer bekväm i? Hur skulle du själv önska att situationen såg ut? Kan man på något sätt underlätta det du känner? Om du känner att det finns en lösning, prata med dina föräldrar och se om de kan hjälpa till.. Jag kan tyvärr inte ge dig ett bättre svar än så. Vad jag skulle vilja säga är att du inte ska oroa dig. Du är du och du ska hålla huvudet högt och känna dig vacker och stark. Ha super kul på simningen och njut, bry dig inte om något annat!


Stor kram!

Susanna


Visningar : 953

Senaste frågorna

Se Alla