user-image
Okänd
Kille ,20 år

Hejsan! Jag är en kille som har en liten annorlunda fetish kanske. Det är så, jag tycker det är mycket upphettsande att känna en tjejs andedräkt, att man blåser på varandra för att känna hur andedräkten luktar. Är det något onormalt att man tänder på andedräkter? Jag och en tjejkompis brukar blåsa på varandra ibland när vi ses, och jag märker att jag blir kåt av att känna lukten. Tacksam för svar :)


SVAR

Hej,

Hur vanligt det är att tända på just en annan persons andedräkt vet jag tyvärr inte. Jag tycker dessutom att du inte ska försöka bry dig om det är "onormalt", utan du är självklart inte ensam om att bli sexuellt upphetsad av andedräkter. Alla individer har nämligen rätt till sin egen sexualitet, så länge den inte skadar en själv eller någon annan. 

Är det så att du har en sexuell relation med någon du känner dig trygg med och kan lita på, då kan du om du vill berätta om din fetish. Kanske visar hon sig då vara öppen inför att hjälpa dig få uttryckt denna delen av din sexualitet, genom att t ex blåsa på dig. 

Mvh Ingrid.


Visningar : 1230

Senaste frågorna

Se Alla