user-image
Okänd
Kille ,15 år

Hej! Jag och min tjej skulle ha sex men jag stoppa på kondomen fel, så jag vänd ut och in på kondomen. Kan hon vara gravid? är jättenervös..


SVAR

Hej,

Det ska inte gå att trä på en kondom åt fel håll, så jag antar att du försökte trä på den fel först, vilket du sedan upptäckte och vände på kondomen. Om kondomen hade kommit i kontakt med din penis och du eventuellt fått försats innan du vände på den, kan risken finnas att din flickvän blivit gravid.

Oavsett så ökar risken för en oönskad graviditet om kondomen inte sitter på rätt sätt. För att ni inte ska göra samma misstag igen råder jag er att titta på följande länk för att lära er hur ni sätter på en kondom korrekt, http://www.umo.se/Sex/Skydd-mot-konssjukdomar/Hur-satter-man-pa-en-kondom/.

Än så länge tycker jag inte ni ska oroa er eftersom risken är mycket liten att din flickvän har blivit gravid. Först om din flickväns nästa mens inte kommer kan ni ta er till ungdomsmottagningen (http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/) för att göra ett graviditetstest.

Mvh Ingrid.


Visningar : 2026

Senaste frågorna

Se Alla