user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej jag är 14 år och jag ät typ på g med en kille som är 17 år. Jag tror att vi kommer ha sex snart, jag är oskuld men Inte han. Jag har runkat av honom några gånger och han har meeega stor kuk..haha. Och jag får inte ens in 2 fingrar i fittan. Kommer det göra jätteont om vi har sex då?


SVAR

Hej,

Du är 14 år och därmed inte byxmyndig, dessutom är killen du tänkt ha sex med över 15 år. Det är nämligen olagligt för någon över 15 år att ha sex med någon under 15 år. Lagen är framförallt till för att förhindra barn från att bli sexuellt utnyttjade, den vill därmed inte förbjuda två unga personer som är kära att ha sex. Jag tycker ändå du ska läsa mer om lagen här: http://www.umo.se/Sex/Aldersgrans-for-sex/.

Fittan är väldigt elastisk och när du är sexuellt upphetsad vidgar den sig dessutom. Viktigt är ändå att vid sex alltid lyssna på sin kropp och att som tjej lubricera (bli våt). Att du blir våt fungerar nämligen som ett naturligt glidmedel. Det är också av betydelse att du bör känna dig avslappnad och bekväm tillsammans med killen, för spänner du dig är det större risk att det gör ont.

Är det så att ni tillsammans kommer fram till att ni vill ha sex får ni helt enkelt gå långsamt fram för att du ska kunna känna efter hur det känns. Det är av den anledningen också otroligt viktigt att du säger till killen om det gör ont eller känns obekvämt. I så fall får ni avbryta för att eventuellt försöka ha sex på andra sätt, som oralsex eller smeksex. Du får gärna läsa mer om vad sex är på min hemsida, http://www.sexperten.nu/vad-ar/sex/.

Mvh Ingrid.


Visningar : 2349

Senaste frågorna

Se Alla