user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej! I somras la en kille till mig som vän på Facebook. Jag känner inte han men vi bor i samma stad och är lika gamla. Vi skrev i någon vecka i somras men sedan slutade jag skriva till honom. Han skrev bl.a. att jag var snygg osv. Nu för någon vecka sen fick jag dåligt samvete för att jag slutade skriva till han så jag började skriva till han igen. Nu har han börjat tjata om att vi ska ses någon dag. Jag har sagt till han att vi borde skriva mer med varandra innan men då säger han att man bara kan lära känna varandra genom att ses. Jag tycker han verkar snäll annars. Hur tycker du jag ska göra? Ska jag träffa honom? Kram från en förvirrad tjej


SVAR

Hejsan! 

Att ta en relation till en ny plattform, i det här fallet till att träffas utanför Facebook, kan vara både skrämmande och lite jobbigt men samtidigt väldigt roligt och spännande. 

Jag tycker att du ska göra det som känns bäst för dig, är du sugen på att träffa killen nu direkt så tycker jag du ska träffa honom. Men om du känner att du inte är redo och att han är tjatig så tycker jag du ska avvakta. Du ska endast göra det som du själv vill och som känns rätt för dig. 

Om du beslutar dig för att träffa honom kan det vara bra att träffa honom i ett sammanhang där det finns andra människor, kanske på ett café eller något liknande. Ibland kan det även vara skönt att ha någon vän i närheten som en kan ringa om det börjar kännas lite jobbigt. 

Hoppas du fick lite hjälp av mitt svar. 

Varma Hälsningar

Amanda


Visningar : 939

Senaste frågorna

Se Alla