user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej! I somras la en kille till mig som vän på Facebook. Jag känner inte han men vi bor i samma stad och är lika gamla. Vi skrev i någon vecka i somras men sedan slutade jag skriva till honom. Han skrev bl.a. att jag var snygg osv. Nu för någon vecka sen fick jag dåligt samvete för att jag slutade skriva till han så jag började skriva till han igen. Nu har han börjat tjata om att vi ska ses någon dag. Jag har sagt till han att vi borde skriva mer med varandra innan men då säger han att man bara kan lära känna varandra genom att ses. Jag tycker han verkar snäll annars. Hur tycker du jag ska göra? Ska jag träffa honom? Kram från en förvirrad tjej


SVAR

Hej,

Jag håller med om att man lär känna folk bäst i verkliga livet, det blir liksom en annan grej när man ser och hör personen prata, hör den skratta, och får en verklige känsla av vem den är. Men man behöver inte ha bråttom med det, det viktigaste är ju att man kan kommunicera på ett sätt som känns bra för båda, och på dig låter det som att du är nöjd med hur er relation är just nu, så då ska du gå efter det som känns bäst för dig. Bara det att du "tröttnade" på att svara förut, och nu säger att han "tjatar" tyder på att du inte är så jätte sugen på att träffa honom nu, så då tycker jag att du på ett vänligt sätt helt enkelt ska förklara för honom att du tycker att det är för tidigt, men att du gärna fortsätter prata med honom över nätet. 

Om han är så snäll som du tror, så respekterar han din åsikt. Om han blir sur för det, tjatar mer, och sen slutar höra av sig så spelar det ingen roll, för då vill han bara ha en relation med dig på sina egna villkor, och det är vad DU vill och känner för att göra som du ska gå efter. Det är vanligt att killar i tonåren pratar med massa olika tjejer och har bråttom att hitta en som de kan träffa, men det är deras problem, inte ditt. Du ska lära känna folk i din egen takt, och träffa de som du verkligen känner för att träffa.

Mvh Karl


Visningar : 1003

Senaste frågorna

Se Alla