user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Okej, vissa folk tror mig inte då jag säger det där eftersom jag är 13 år (UNG). Men ja, jag är kanske, mycket möjligt gravid just nu.. Jag hade sex med en kille och kondomen gick sönder och det var sperma i kondomen. Jag har varit på ungdomsmottagningen och fått akut p-piller, men det är inte säkert att det kommer funka. Jag har smått panik för mina föräldrar får INTE veta om det här, det är endast få av mina vänner och min syster som vet om det.. Jag är rädd att det här verkligen kommer hända, att jag kommer bli gravid. Det går inte en dag utan att jag tänker på det här och jag behöver bara nån att prata med.. Vad ska jag göra?


SVAR

Hej! 

Vad bra att du gick till ungdomsmottagningen och tog ett akut p-piller, som du skriver så finns det en liten chans att en kan bli gravid trots att en har tagit akut p-piller men det är en ganska liten chans. 

Förstår att du känner dig rädd och orolig just nu, fick du prata med någon när du var på ungdomsmottagningen? På ungdomsmottagningen så har de kuratorer som en kan prata med det mesta om, de har även väldigt mycket kunskap om allt som rör sex och graviditeter. 

Tänker att det kan vara skönt att prata med någon som är expert på ämnet, de kan även hjälpa dig och stötta dig om det skulle vara så att du är gravid. 

Vad skönt att du kan prata med dina vänner och din syster, om du vill kan du även prata med någon av oss på Fryshusets Nätvandrare. Mer info om oss hittar du här

Varma Hälsningar och ta hand om dig! 

Amanda


Visningar : 1640

Senaste frågorna

Se Alla