user-image
Okänd
Tjej ,12 år

hej! en kille i min klass började vara med mig och mina vänner för ett tag sedan, jag har hört att han är kär i mig och han liksom kramar mig och säger att jag är snygg och att jag har snygga kläder och så…han har dessutom sagt till några i klassen att vi är ihop vilket vi inte är. jag tror att jag är kär i han men jag är inte säker! jag vet inte vad jag känner för honom!!!


SVAR

Hej,

Att tolka sina känslor kan ibland vara svårt. När man är kär i någon brukar det pirra lite extra när man ser denna personen, man blir varm i kroppen när man tänker på den och känner sig lycklig när man är med den. Även om kärlek kan upplevas olika för olika människor bland annat beroende på vem man är kär i, så är nog ändå det centrala att man mår bra i sällskapet av den personen som man har känslor för.

Försök därför känna efter vad det är du känner inför denna killen, utan att värdera vad han verkar känna inför dig. Kommer du fram till att du är kär i honom så försök framföra det till honom genom att visa intresse och kanske berätta det för honom. Det verkar ju i varje fall som att han är kär i dig och önskar vara tillsammans med dig.

Lycka till!

Mvh Ingrid.


Visningar : 1053

Senaste frågorna

Se Alla