user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Jag är en tjej som är 14 år och har en kille som är 16 år. Vi har haft sex så många gånger att jag har tappat räkningen.. men iallafall hur ska jag berätta för mina föräldrar att jag inte är oskuld? har skrivit ett brev till min pappa men har inte vågat lämna de än för är så rädd för vad han ska säga om att hans ”lilla prinsessa” inte är oskuld längre… vet inte vad jag ska säga till min pappa för att han inte ska bli arg…hjälp!? snälla svara!


SVAR

Hej,

Jag tycker det är en bra idé att skriva ett brev, då det ibland kan vara svårt att tala om känsliga saker. Får dina föräldrar ett brev att läsa har de dessutom möjlighet att reflektera över det som står innan de talar med dig om det. 

Även om det kan vara svårt att som förälder acceptera att ens barn växer upp och har sex, har de absolut ingen rätt att bli arg på dig. Det kan dock ta ett tag för dom att smälta det du berättar, men eftersom de själva också vart unga och haft sex bör det kunna känna igen sig i dig och det du upplever. 

Kan också vara så att föräldrar ibland förstår mer än vad man som barn tror och dina föräldrar kanske därför redan förstått att du och din pojkvän börjat ha sex. 

Jag önskar dig lycka till och hoppas att du oroar dig i onödan över dina föräldrars reaktion.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1820

Senaste frågorna

Se Alla