user-image
Okänd
Kille ,23 år

Hej Viktoria, var snäll och försök hinna med att hjälpa mig för jag behöver verkligen hjälp med detta. Jag är en kille på 23 år som inte har haft speciellt mycket kontakt med tjejer, jag träffade en tjej i söndags som bor i närheten av mig, vi va hemma hos henne kollade film sen började vi strula och skulle gå vidare men antagligen va jag för nervös så jag kunde inte. Jag gick ner på henne sen somnade vi ihop, dagen efter va vi hos mig, det blev att vi låg och hånglade ett tag sen följde jag henne hem. Hon hör av sig på dagarna men så fort jag frågar ifall vi ska ses så ska hon spela i orkester, plugga, skriva någon analys etc.. Vi ska ut på krogen imorgon och jag ska visa runt henne lite eftersom jag jobbat mycket ute som vakt osv. Jag håller på att bli knäpp, mina föräldrar frågar vad det är med mig, jag är helt röd i ansiktet, skakar och är darrig på rösten, aldrig känt såhär innan, sitter och lyssnar på sorglig musik och tänker på henne.. Frågan är hur jag ska gå vidare, hon verkar bara vara ute efter sex, men eftersom jag gjorde bort mig så kanske hon inte vill testa igen.. jag har skaffat kamagra jag har tänkt använda ifall jag får en chans till, hoppas inte hon tycker dåligt om mig. Jag hade onanerat tidigare på söndagen så den ville inte riktigt som jag.. Hon är kanske för ung för att vara seriös jag vet inte, men jag vill verkligen att hon vill ha mig och tycka om mig, hon har sagt att hon känner sig trygg när hon är med mig så kryper hon upp i min famn och jag får rysningar, en gång har hon gjort det naken tom.. hennes ex misshandlade henne så hon kanske söker tröst hos andra så det är därför hon är med mig? snälla skriv ett svar hur jag ska fortsätta med henne, jag är inte mig själv.


SVAR

Hej!

Klart jag har tid att besvara din fråga!

När man blir kär är det vanligt att inte känna igen sig själv , man kan bli nervös och väldigt medveten om sig själv helt plötsligt. Om den här tjejen tycker om dig bryr hon sig säkert inte om vad som hände när ni var hos henne och kollade på film. Det är ju faktiskt inget konstigt med det!

Det du kan göra är att prata med henne och berätta hur du känner. Att du verkligen tycker om henne och vill träffas mer. Då kan du också kolla av om hon känner likadant eller är mer osäker på sina känslor. Om hon skulle vara osäker kanske hon behöver lite mer tid för att känna efter hur hon vill ha det, eller så vill hon inte ses mer. Det kan ju vara så att hon tycker om dig väldigt mycket men behöver tid till att bearbeta sitt tidigare förhållande innan hon ger sig in i ett nytt.

Det kan vara bra att vara ärligt och förklara för henne hur du känner då du verkar ha rätt så starka känslor för den här tjejen. Detta för att du inte ska bli sårad. Du får då en chans att höra hur hon tänker kring er.

Hoppas att allt blir bra!


Visningar : 1368

Senaste frågorna

Se Alla