user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej! Jag är osäker på om en kille i min parallelklass gillar mig. Han skriver ibland till mig på kik och då skickar han ofta hjärtan och puss-smilesesar. Så fort jag lägger ut någon bild på instagram på mig själv så gillar han den. För någon vecka sen när han fick veta att jag bodde nära skolan så försökte han bjuda hem sig på lunch hos mig. När vi ses i skolan utan att någon har kompisar med sig så brukar han prata med mig men så fort han är med någon kompis är jag bara luft. Tror du han gillar mig? Vad ska jag göra?


SVAR

Hej,

I mina öron låter det absolut som om killen i din parallellklass gillar dig. Att han tar kontakt med dig, gillar dina bilder och försökte bjuda hem sig hos dig tolkar jag som han tycker om dig och därför vill lära känna dig. 

Att du är luft när han är med kompisar handlar nog bara om att han kanske inte riktigt vågar visa dom att han gillar dig. Det kan vara av rädsla för att bli retad av sina kompisar om han berättar om sina känslor.

Känner du att du också gillar honom tycker jag absolut att du ska försöka bjuda ut honom. Fråga honom t ex om han vill gå på bio eller ta en fika.

Lycka till!

Mvh Ingrid.


Visningar : 1168

Senaste frågorna

Se Alla