user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej! Jag är osäker på om en kille i min parallelklass gillar mig. Han skriver ibland till mig på kik och då skickar han ofta hjärtan och puss-smilesesar. Så fort jag lägger ut någon bild på instagram på mig själv så gillar han den.han skrev också på sin ask att jag var bland dem 3:e snyggaste tjejerna i min klass. För någon vecka sen när han fick veta att jag bodde nära skolan så försökte han bjuda hem sig på lunch hos mig. När vi ses i skolan utan att någon har kompisar med sig så brukar han prata med mig men så fort han är med någon kompis är jag bara luft. Tror du han gillar mig? Vad ska jag göra?


SVAR

Hej!

Jag tycker det verkar som han är intresserad av dig och försöker ta kontakt på olika sätt. Är du intresserad av honom? I så fall kan du ju försöka behålla kontakten och kanske fråga om han vill hitta på någonting med dig. Då kan ni lära känna varandra bättre och sen se om ni vill fortsätta träffas.

Varför han behandlar dig som luft när en kompis är med vet jag inte. Kanske han inte vågar visa att han faktiskt gillar dig inför kompisen?

Hoppas allt går bra och ta hand om dig!


Visningar : 851

Senaste frågorna

Se Alla