user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Heej! jag är en tjej som är 13 år, 170 cm lång och väger 44 kg.. är det för mycket?? Vet du något om X?? ska bli inlagd där vilken dag som helst och är jätte orolig och nervös.. Vad kommer dom göra med mig?? Snälla hjälp! :,( Redigering: X = behandlingsställe


SVAR

Hej!

Nej, det är verkligen inte för mycket. Det är för lite. Jag är normalviktig (närmare undervikt än övervikt) och är 158 centimeter lång och väger cirka 49 kilo. Det vill säga jag är en dryg decimeter kortare än vad du är och väger mer. Nu säger inte dessa siffror allt - men mycket. Hos X kommer du förhoppningsvis få precis den hjälp du behöver för att må bättre. Exakt vad som kommer att hända törs jag inte svara på, men en stor del av dessa behandlingar brukar handla om att prata/samtala med personal om känslor, tankar, uppfattningar etc. De kommer således med största sannolikhet inte direkt "göra något" med dig. De är där för att lyssna på dig och försöka hjälpa dig att på olika sätt må bättre. Jag förstår att du är nervös och orolig, men det behöver du nog inte vara. Se det här som något positivt - en chans för dig att bli frisk och gå vidare med ditt liv. Jag tror det blir jättebra, och håller alla tummar för dig!

Vill du läsa lite mer om X tycker jag du ska googla på det (enbart förkortningen). Då kommer du få upp en sida med all information som du kan tänka dig. Där står det om personal, behandlingar, värdegrund etc. Sedan ska du också veta att Annsofie här på UM är duktig och har erfarenhet vad gäller denna typ av frågor. Tveka därför inte att kontakta henne om du har fler frågor. 

Kram, Louise


Visningar : 1058

Senaste frågorna

Se Alla