user-image
Okänd
Tjej ,19 år

Hej! Jag undrar en sak och skulle väldigt gärna ha lite tips! Jag har haft kontakt med en kille i över ett år, vi har messat och snackat på facebook plus att han går på skolan men vi har inte lagt märke till varandra i skolan. Vi träffades första gången för två veckor sedan. Vi åkte i hans bil och snackade lite men sen stanna vi och snacka ist. Sedan började vi strula, han tog på mig och kysste mig på halsen, allt detta var jättemysigt även fast jag var lite nervös och inte beredd på detta. Grejen är den att jag har gått och tänkt på det här dela den veckan för på något sätt kändes det så rätt, en impulsgrej liksom och jag ville träffa han igen. Men nu dissar han mig för jag inte runkade av honom första gången vi sågs…är det normaly och dissa någon för det eller är det jag som är knäpp!? Snälla hjälp mig för jag gillar honom!


SVAR

Hej!

Vad bra att du skriver in med din fråga.

Det är verkligen inte okej att dissa någon på grund av det!! Det är absolut inte du som är knäpp utan det är snarare han som borde tänka över hur han väljer att behandla dig.

Att bli dissad av någon som man verkligen tycker om är jobbigt. Det måste vara extra jobbigt när han lägger skulden på dig. Kom ihåg att vad du väljer att göra när ni är tillsammans är helt upp till dig och ingenting som han har rätt att bli sur över!

Fundera över om du vill lägga ner energi på en kille som har behandlat dig på det här sättet...jag vet att det kan vara svårt att släppa någon som man tycker mycket om, men du förtjänar en person som visar att den tycker om dig tillbaka!

Om du vill kan du prata vidare med mig på facebook: Viktoria Hugosson Fryshuset

Ta hand om dig!


Visningar : 891

Senaste frågorna

Se Alla