user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej. Jag är en tjej på 17 och det är så att jag har kanske den konstigaste fetischen någonsin. Jag tänder på att använda blöja. Och jag menar inte bara att ha på mig den. Enda sen jag var liten har jag känt ett sug för blöjor. Önskat att jag får ha en på mig och njuta. Sen en dag när jag var 13 var jag inne på ett sjukhus och använde en toalett så såg jag blöjor ligga där framför mig. Jag tog en med mig, gömd under mina kläder, och tog med den hem. Jag hade den i dagar innan jag vågade ta på mig den. Trots att den var för stor var det precis som jag drömt om. Jag sparade och återanvände den blöjan länge innan jag slängde den. Sen nu för ett tag sen hittade jag en sida där jag kunde beställa hem blöjor. Så jag beställde ett paket och såg till att inte mamma såg avin som kom i brevlådan. När jag väl fick hem paketet och gömt det var jag i himlen igen. Men nu var det annorlunda. På en ren impuls bestämde jag att kissa i blöjan, jag gjorde det och det var underbart. Efter ett par plaskvåta blöjor gick det steget längre och jag bajsade i en av dem och det var också extremt skönt. Men samtidigt kan jag inte släppa känslan av att det jag gör är fel. De här blöjorna är till för inkontinenta, det ska inte vara skönt och upphetsande att kissa och bajsa i blöjor. Och tänk om Mamma hittar resten av blöjorna jag har. Tänk om hon ser mig i blöja, ännu värre, tänk om hon ser mig i en använd blöja. Är det någonting fel på mig? Varför gör jag det här? Det känns som om jag är beroende av dem för jag kan inte låta bli. Mamma ligger och sover i rummet bredvid och jag sitter här med en blöja på under täcket, men det känns för skönt för att låta bli. Vad är det för fel på mig? Det här är inte normalt!


SVAR

Hej,

Jag kan börja med att trösta dig med att det är inget fel på dig. Du har, precis som du själv skriver, en fetish, vilket innebär att du mår bra av, och tänder på ett föremål. Det är inte alls ovanligt.

Du är inte ensam om att gilla blöjor heller, det finns många som gör det och ibland kallar de sig ABDL - Adult babies, diaper lovers. Det finns ett community som heter www.abdlscandinavia.com som du kan kolla in.

Det finns ingen anledning för dig att sluta bära blöja om du trivs med det, jag kan förstå om det känns pinsamt om din mamma skulle komma på dig, men så är det ju med allt som handlar om sexualitet.

Så länge du mår bra av det du gör, och du inte skadar någon annan (vilket är väldigt svårt att göra med blöjor ;-)), så är allt som det ska!


Visningar : 8900

Senaste frågorna

Se Alla