user-image
Okänd
Kille ,15 år

Hej är 15 år och har en tjej som är 2 år äldre, jag är oskuld inte hon. hon vill ha sex med mig och jag är sjuuukt nervös eftersom jag aldrig har haft sex förut.. tänk om jag t.ex. kommer för snabbt snälla hjälp mig behöver verkligen tips- och hur vet jag hur jag ska göra för att få henne och njuta Mvh Anonym


SVAR

Hej,

Alla är nog nervösa när de ska ha sex för första gången och det är fullt naturligt. För att ha bra sex är det dock viktigt att känna sig trygg och avslappnad tillsammans med sin partner. Att prata om det kan därför kännas bra, så att båda vet hur den andra känner. Försök dessutom att inte ta sex på så stort allvar, utan se det som en chans till sexuell njutning och det är aldrig fel att ha roligt under tiden. 

För att inte komma för tidigt är det också viktigt att inte spänna sig, försök inte heller att tänka på det för då sker det. Är det så att du under akten känner av att du är på väg att komma kan du försöka avbryta en kort stund och göra så ett antal gånger, för att tillslut låta dig själv få orgasm. Ett alternativ kan även vara att onanera strax innan, eftersom det då lär ta längre tid att komma nästa gång. 

Vad man njuter av är väldigt individuellt och därför gäller det att kommunicera med varandra när man har sex, för att ta reda på hur och vart ens partner vill bli rörd. Sex kan man nämligen ha på så många olika sätt, det finns t ex smeksex, munsex eller vaginalt sex. Vad sex är kan du läsa än mer om på min hemsida: http://www.sexperten.nu/vad-ar/sex/

Förhoppningsvis känner din flickvän sin kropp så pass väl att hon kan förmedla till dig vad hon tycker är skönt. Då blir det inga problem att få henne att njuta.

Mvh Ingrid.


Visningar : 3705

Senaste frågorna

Se Alla