user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej, jag undrar om du vet varför denna kille kollar på mig ibland, ifall jag sitter längst bak i klassrummet (jag gör det ofta) så när eleverna börja gå in i klassrummet för att jobba så kommer denna kille in och kollar på mig lite snabbt innan han sätter sig ned, och när vi börjar jobba så varenda minut så vänder han sig om och kollar på mig, innan han återgår till sitt + när jag möter hans blick kollar han bort typ som han kollade på väggen/taket/golvet eller nåt.. Detta höll på hela lektionen, när han kollar så är det inget leende utan bara en liten ’lugn’ ansiksuttryck. Det är inget jag tycker är jobbigt eller så det är bara det att jag gillar honom men jag vet inte om den är ensidig eller inte, jag vågar heller inte prata med han och eftersom han inte har pratat med mig förutom några småord, typ; kan du skicka pennvässaren ._. så antar jag att han inte heller tänker/vågar prata. ’suck’. + han är oftast omringad av sina kompisar, så det är nog lite svårt. Jag läste en grej förut om att en man inte skulle kolla på en tjej om han inte gillade henne. Sant/falskt?. hjälp behövs för jag vet inte vad jag ska göra :'(


SVAR

Hej,

Jag tror att han är intresserad av dig men att han är blyg, för han vet ju inte vad du känner för honom. Det kan vara jobbigt och svårt att ta första steget, men du kan ju börja med att le mot honom när han tittar på dig, då kanske han blir mindre nervös och vågar ta det ett steg längre.

Det där är varken sant eller falskt, det finns många olika teorier om vad man ska eller inte ska göra när man är intresserad av någon, och vem vet vad han tror är "rätt"? Jag tycker i alla fall att det bästa man kan göra är att följa sitt hjärta och våga ta chansen, man kommer bli sårad ibland, men om man inte vågar så blir det svårt att vinna.

Mvh Karl


Visningar : 974

Senaste frågorna

Se Alla