user-image
Okänd
Tjej ,16 år

hej :D det är jag igen, mamman på 16 år. jag har letat som fan efter denna sida för att kunna få kontakt med dig, du är liksom den ända jag kan prata med! allt är knas i mitt liv just nu. mitt barns pappa ska bli pappa igen.. han har träffat kelian, våran son, 6 timmar på 5 månader. han har krävt advokat för gemensamvårdad och allt är så krångligt nu. jag är livrädd för att han ska få gemensam vårdnad. han röker inomhus, han kan inget om kelian, han vet inte hur kelian funkar liksom. och min lillasyster har precis fått sin diagnos som särbarn. och hon får all uppmärksamhet nu av våran mamma, (olika pappor), och jag känner att jag behöver verkligen stöd just nu. jag vågar inte visa mig svag framför mamma. jag tar hand om kelian varje dag helt själv, går upp 5 ggr varje natt för att mata han. jag har inget stöd alls kvar. jag är så svag. speciellt nu när barnets pappa krånglar. så nu har jag gjort en jättedum sak.. ångrar mig såååå mycket!!! vet inte ens varför jag gjorde det. jag har skapat ett hatkonto på instagram om mig själv. mamma polisanmälde kontot och jag är så himla rädd att polisen kommer spåra kontot och mamma får reda på att det var jag som skapade det. fan asså!!! jag tog bort alla bilder på kontot, bytte namn till typ ”vsowmhakq”, tog bort ALLT! men ändå är jag så himla rädd att dom ska spåra det!!! vet inte vad jag ska säga till mamma om dom lyckas spåra det, måste ljuga ihop nått, att jag blev tvingad eller nått.. fan fan fan! mamma gav polisen en printschreen på bilden jag la ut där, åh! jag orkar inte mer :/


SVAR

Hej Hej!

Vad bra att du kom i kontakt med mig igen. Om du vill kan du skriva till mig antingen på min facebook: Amanda Andersson Fryshuset eller på Skype, på Skype heter jag amanda,andersson.fryshuset. Ibland kan det vara lättare att prata där då vi kan snacka direkt :) 

Låter verkligen som du har det jättetufft och att du är ganska ensam i det svåra. Har du blivit erbjuden något stöd till exempel ifrån BVC? Tycker det låter som du går igenom en period just nu där du skulle behöva ha stöd från någon utanför din familj. 

Att bli mamma är en stor omställning och att inte ha tillräckligt stöd hemifrån kan vara jättejobbigt och påverka en enormt mycket. 

Vilket fint namn din son har! 

Förstår att du inte vill att Kelians pappa ska ha gemensamvårdnad och att det känns jobbigt, men samtidigt så är han Kelians pappa och att Kelian får möjlighet att lära känna sin pappa kan vara något positivt. 

Ibland kan en göra dumma sker, saker som en ångrar och i efterhand inser var fel. Jag tycker du ska försöka prata med din mamma om det här, och om du känner att du orkar kan ni tillsammans gå till polisen och berätta för dem. 

Om du vill kan du även prata med mig, jag brukar vara inne på Facebook varje dag och ute på Skype några gånger i veckan. För exakt schema när jag är ute så kan du gå in på vår hemsida och kolla. 

Ta hand om dig! 

Varma Hälsningar

Amanda


Visningar : 1469

Senaste frågorna

Se Alla