user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej! Jag går första året på gymnasiet och vi har gått här i några månader nu. I klassen över mig är där en kille som inte är som alla andra. Det är något speciellt med honom! Jag gillar helt enkelt honom väldigt mycket. Jag fick ett råd från mina vänner att börja chatta med honom, vilket jag gjorde. I sättet han skriver och i sätter han agerar är helt underbart. Jag blir bara mer och mer intresserad av honom men vet inte hur jag ska få honom att känna detsamma tillbaka… Jag möter honom varje dag i skolan för vi har lektionerna på samma del av byggnaden men jag har ingen aning hur jag ska agera för att det inte ska bli en konstig stämning. Jag gillar verkligen honom mycket och gör allt för att han ska göra detsamma tillbaka. Man märker att det är en bra kille, för oavsett om han känner mig lite eller mycket så bryr han sig. En kille man kan lita på.


SVAR

Hej!

Vad kul att du hittat någon du verkligen tycker om!

Eftersom ni börjat chatta med varandra har ni ju redan tagit första steget till kontakt. Det kan vara skönt att börja prata via internet!

Man kan egentligen inte göra någonting speciellt för att få någon annan att gilla en. Det gäller bara att vara sig själv och kanske visa att man är lite intresserad. För att det inte ska kännas konstigt när ni ses i skolan kan du börja småprata med honom lite om ni råkar ses. Det kan vara om vad som helst, den kommande lektionen, läxor, väder och vind eller kanske någonting ni pratat om tidigare på chatten...sånt där brukar lösa sig bara man vågar ta steget att börja prata. Sen gör det ju faktiskt ingenting om man blir lite röd i ansiktet och säger någonting konstigt, ju mer man pratar med varandra så släpper nervositeten!

Hoppas jag kunde besvara din fråga! Ta hand om dig!


Visningar : 858

Senaste frågorna

Se Alla