user-image
Okänd
Kille ,16 år

Hej. Jag är har ett problem som har besvärat mig länge nu. Jag är 16 år, 17 i Januari och har kommit in i puberteten och fått hårväxt och allt sånt där. Det är bara en sak. Allting har växt på mig och blivit som det ska förutom min kuk. Slak varierar den mellan cirka 4-7cm och i stånd så är den kanske 12-13. Mitt problem är att den ser inte utvecklad ut överhuvudtaget utan det ser ut som att min kropp struntade i han där nere och bara körde vidare. Detta leder till att jag mår dåligt och inte känner mig bekväm med mig själv. Det har lett till att jag inte har medverkat på idrotten i skolan sedan jag gick i femman. Det orsakar också problem när jag ska ha sex på flera olika sätt. Dels för att jag vägrar att en tjej ska röra mig där nere när jag är slak därför att jag skäms så mycket och det gör mig och väldigt nervös vilket leder till att jag får problem med att få stånd och hålla kvar det. Jag vet allvarligt talat inte vad jag ska göra för det känns som jag har väntat så himla länge nu och börjar överväga om den ens kommer att växa överhuvudtaget. Vad ska jag ta mig till?


SVAR

Hej! 

Alla människor är skapta på olika sätt och ser ut på olika sätt. 

Att må dåligt över hur en ser ut är tyvärr inte ovanligt och det är många människor som på ett eller annat sätt är missnöjda med olika kroppsdelar eller kroppsformer. 

Om detta missnöje gör att en mår väldigt dåligt eller gör så att en gör saker som en annars skulle göra, till exempel ha sex så tycker jag att det är något som en borde prata med någon professionell om. Detta för att få hjälp och stöd för att kunna må bättre. 

På ungdomsmottagningarna brukar de ha väldigt bra kompetens just när det gäller både kropp och knopp. 

På UMO, ungdomsmottagningen på nätet, kan du läsa mer om kukstorlekar och annan fakta om just kuken. 

Hoppas mitt svar hjälpte dig!

Varma Hälsningar

Amanda


Visningar : 1908

Senaste frågorna

Se Alla