user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Jag har fyra ganska underliga frågor. Det är så att jag tycker om att kissa i sängen, det började för ett par månader sen när jag gjorde det av en misstag, det kändes så skönt att jag strax efteråt gjorde det igen med flit. Det är svårt att förklara varför jag tycker det är skönt, men det är något med värmen och känslan när man gör det. Jag gör det ganska sällan eftersom jag inte vill göra Mamma och Pappa misstänksamma eller oroliga (kanske en gång var tredje vecka eller så). De tror att det är olyckor och har köpt ett skydd jag har under lakanet. Men jag tror jag har gjort det för många gånger nu för jag har hört mamma och pappa prata när de tror att jag inte hör. De har pratat om att skaffa nattblöjor till mig eller (ännu värre) ta mig till en läkare för att kolla vad det är som får mig att göra det. Båda dem två är ganska hemska, jag kan erkänna vissa fördelar med nattblöjan (att jag kan göra det oftare utan att första sängkläderna t.ex.) men jag vill inte ha blöja på mig när jag sover. Men vad händer om de tar mig till en läkare och han påpekar att det inte är något fel alls och att jag måste göra det med flit? Jag ryser av tanken. Så mina frågor är: Är det normalt att tycka om att kissa i sängen? Varför tycker jag om att göra det? Borde jag berätta för mina föräldrar att jag gör det med flit eller fortsätta låtsas ha ”olyckor”? Eller vad ska jag säga för ursäkt till dem när de vill ta mig till en läkare?


SVAR

Hej,

Hur vanligt det är att tycka om att kissa i sängen vet jag tyvärr inte, jag anser dessutom att du bör försöka att inte bry dig om det är "normalt". Utan vi människor är olika och njuter av skilda ting. Så länge man inte skadar sig själv eller någon annan fysiskt eller psykiskt, anser jag det vara fritt fram att uttrycka sig hur man vill. Säkert är i varje fall att du inte är ensam om att tycka om att kissa på dig.

Varför du tycker om att kissa i sängen tror jag bara du själv kan svara på, eftersom det skiljer sig från person till person. För en del är det sexuellt, för andra är det upplevelsen av att släppa kontrollen och för en tredje kan det vara att känna det varma kisset mot kroppen.

Det är självklart ett dilemma om du ska berätta för dina föräldrar eller inte, men funderar de på att ta dig till läkaren kan det bli aktuellt att berätta. Det är inte alltid man vill att ens föräldrar vet allt om en, men om du inte lyckas undanhålla dom detta är det nog bäst att vara ärlig. Vill du och kan du vara ärlig, så hoppas jag att du väljer att vara det mot dina föräldrar. 

Jag rekommenderar dig verkligen att titta in på denna sidan, där du kan få ytterligare svar på dina funderingar: http://kissapasig.wordpress.com/.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1878

Senaste frågorna

Se Alla