user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hejsan hejsan! :D Jag är 13 år och är lite förvirrad över hur jag riktigt känner. Jag går i samma klass som en kille som är ett år äldre (14) än mej och jag tror typ att jag har börjat gilla han. Förut i somras chatta han rätt så mycket med min ena bästis och han verkade gilla henne. Hon har inte berättat så mycket för mej hur hon kände och även känner för han och så. Vilket som är sjukt jobbigt! Han frågade mig idag om vem mitt ”haff” (tycker det låter fett fult) va! Jag skrev att jag typ gilla han och nu känns det som allt är förstört. eller allt är rätt så pin eftersom vi går i samma klass :S Han har skrivit hjärtan å puss smileys till mej förut och även kallat mej ”gumman”, men för det mesta känns det liksom på skoj men det är det jag är så himla osäker på! Borde jag liksom ta och haha, skämma ut mej lite och fråga hur han riktigt känner eller bara vänta och se? :) Han är även lite speciell ibland och eftersom jag inte riktigt känner han sådär jätte bra så vet jag inte riktigt hur jag ska tänka! Han har även ganska hög status och så. Allting är bara så knäppt :/ Men tack i alla fall :) Bästa sidan ever btw (: Varma hälsningar


SVAR

Hej!

När jag läser det du läser, så känns det som att han är lite av en "player", men jag känner ju inte honom så jag kan inte veta det till 100%. Alla kan skicka smileys och hjärtan, vissa gör det t.ex för att de vill visa upp en gullig sida av sig själva, och vissa för att de inte vågar säga något. 

När du säger att han har hög status och använder ord som "haft" (som jag också tycker låter fult), så känner jag spontant att han försöker ta reda på om du är intresserad av honom, men vad han sen vill göra med den informationen vet jag inte. Jag tycker att du ska vara trevlig mot honom men låta honom ta fler steg om man på riktigt gillar dig.

Skriv gärna tillbaks till mig och berätta hur det går!

Mvh Karl


Visningar : 1287

Senaste frågorna

Se Alla