user-image
Okänd
Kille ,15 år

Hej jag är 15 år och var full för 2 dagar sedan jag var med en kille och hade typ oskyddat samlag. Eller jag vet inte om de räknas. De var min första gång.Sedan så sa han att han bara skulle sätta den in o ut snabbt. Men han satt den in och ut några gånger. Sedan tog han medsamma ut den. Han kom inte. Finns de risk för att jag blivit gravid. Och javet inte när min mens ska komma. Hur vet jag om jag är gravid? Hur snabbt dör spermierna?


SVAR

Hej,

Det kan komma försats trots att killen inte fått utlösning. Därför kan du ha blivit gravid även fast killen inte kom när han var inne i dig. Det första och mest uppenbara tecknet på om man är gravid är att mensen inte kommer. Om du har oregelbunden mens eller inte koll på hur längesedan du hade den sist, kan du vänta ett par veckor. Har mensen inte kommit då kan du ta ett graviditetstest för att se vad det visar. 

Spermier kan överleva i en kvinnas kropp i tre till sju dagar. Beroende på temperatur överlever spermier utanför kroppen från någon minut till högst en timma.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1312

Senaste frågorna

Se Alla