user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej jag vill ha tips från dig hur jag ska gå ner i vikt för jag blir oftast retad av mina syskon på grund av min vikt och jag gråter varje dag och inte vet vad jag ska göra så snälla hjälp mig!


SVAR

Hej!

Jag blir bekymrad över din fråga. Varför retar dina syskon dig? Det ska inte spela någon roll om du skulle vara överviktig, man ska känna sig trygg hemma och du ska inte behöva gråta varje dag. Det är inte din vikt som är problemet, utan det är dina syskons beteende skulle jag säga!

Vad säger dina föräldrar om situationen? Vet de hur det är och att du mår dåligt? 

Mitt tips gällande situationen är att du pratar med någon, kanske en förälder, för att lösa det här. Jag tycker inte att du ska gå ned i vikt för att du blir retad. Om du ska gå ner i vikt så är det för att bli mer hälsosam och må bättre. Det bästa och hälsosammaste sättet att ta hand om sin kropp och om man vill gå ner lite är börja med någon idrott eller annan typ av fysisk aktivitet på fritiden. Det är bra med någon aktiv hobby för man får mer energi och blir starkare och säkert går du ner i vikt också, om det är det du vill

Hör gärna av dig igen om hur det går.

Hälsningar


Visningar : 1240

Senaste frågorna

Se Alla