user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej! Jag är 15 år och har mått väldigt dåligt under de senaste månaderna. Jag har precis börjat i 9:an. Jag har familj/vänner som jag älskar. Jag är dock inte populär och gillar att umgås med samma personer eftersom de förstår mig och får mig på bra humör. Men även fast jag har det så bra så mår jag oerhört dåligt. Kan vara pga skolan. Jag har slutat på fotboll på grund av plugget vilket gör att jag spenderar den mesta tiden att plugga hemma. Vilket är deprimerande men om jag inte gör det så kommer det att gå dåligt i skolan vilket det ändå gör. Varför mår jag så dåligt?


SVAR

user-image

Hej, 

Eftersom du själv har påpekat att det kan vara pga skolan, så kan det vara att du pluggar väldigt mycket och spenderar oerhört mycket tid på pluggandet.

 Något jag skulle rekommendera dig är att kanske skapa ett schema på när du ska plugga och antalet timmar som du ska plugga, istället för att plugga hela tiden när du är hemma, så att du har tid för familj och vänner också. Och därmed kanske du kan börja med fotbollen igen! 

Kram Nilufer :)


Visningar : 965

Senaste frågorna

Se Alla