user-image
Okänd
Tjej ,15 år

När jag har sex med min flickvän så har det hänt att det börjat svida där nere vilket är rätt obehagligt och för att det ska sluta så brukar jag gå iväg och kissa och efter det är det bättre. Men känns ju lite obekvämt och tänker att det inte låter speciellt normalt att behöva springa iväg på toa mitt under sexet. Så undrar främst om det låter onormalt och också vad det kan bero på. Var oskuld innan jag träffade min flickvän och hon var också det. Men är inte rakad, så kan det ha med det att göra? Tacksam för svar!


SVAR

Hej,

Jag tror inte det är något att bekymra sig över, utan kan eventuellt orsakas av att du spänner dig. Att det svider kan möjligtvis ha att göra med att du blir väldigt sexuellt upphetsad och då uttrycker sig kroppen på detta sätt. Blodet rusar snabbt till ditt kön och då spänner det lite, vilket kan skapa känslan av att det svider. Det har alltså inget att göra med att du inte är rakad.

Jag förstår att det är jobbigt att behöva gå och kissa när du och din flickvän har sex, men försök att istället slappna av när det börjar svida och du spänner dig. Då går det troligen över efter en stund och ni kan fortsätta ha sex under tiden. 

Upplever du fortsatta besvär och är oroad kan du alltid besöka en ungdomsmottagning (http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/) där de kan undersöka dig och se så allt står rätt till där nere.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1280

Senaste frågorna

Se Alla