user-image
Okänd
Kille ,13 år

hej, jag är lite större än andra i min klass och jag tycker att det är svårt att få någon att gilla mig.. jag deppar mycket hemma och folk svarar aldrig när jag skriver eller pratar me dem det får mig att känna mig utfryst Och dem pratar bara med mig när dem vill ha nått från mig jag är väldigt ledsen på dagarna tack för hjälpen i förväg


SVAR

Hej!

Jag kan förstå att du blir ledsen när folk inte svarar dig när du ändå faktiskt försöker anstränga dig att få kontakt med andra. Den känslan känner jag själv igen så väl. Men jag tänker då att de faktiskt inte är några vettiga personer att ha kontakt med då. Om det hela tiden endast ska vara på deras villkor, då blir det ju ingen bra vänskap. Att försöka hitta helt nya kontakter är därför en grej du kan göra.

Det låter ju som att när du bara är hemma så mår du sämre, så för att må bättre krävs det för dig att du kommer ut utanför hemmet. Göra aktiviteter efter skolan som får dig att må bättre och dessutom träffa nya kontakter. Fundera på vad du gillar för sporter eller andra aktiviteter som du vill testa på, sen kan du söka på nätet vart och hur du hittar föreningarna i din ort.


Visningar : 1014

Senaste frågorna

Se Alla