user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej, det är såhär att jag är en tänkare och funderare och jag har varit med om några killar i mina dar (sissodär 4) och detta har öppnat upp ett, tjaa vad ska jag kalla de, intresse? kanske fel ordval där men jag tycker det är oerhört intressant att studera killars beteenden och hur de tänker i olika situationer och hur de tänker och tycker om saker och ting. Och nu så tänkte jag att du är ju kille? kan inte du typ spilla lite generella hemligheter som de flesta killar har? som tex. Gillar ni egentligen att kolla på tjejfilmer men säger att det är ”bögigt” bara för att verka coola, eller vad killar OFTAST snackar om (vet att det är ganska indivituellt) när inte tjejer är med? Ah lite sånna grejer! kan du inte gräva lite och luska fram lite roliga saker om killar? Om du inte kommer på något, kan du inte annars då göra en ”10 saker en kille önskar en tjej visste ”lista? Skulle va asgrymt om du ville ah spilla lite sånt här :D


SVAR

Hej,

Visst kan jag dela med mig av lite killhemligheter, men jag är som sagt bara EN kille så det här är just mina tankar. Jag är en ganska bra människokännare, och vet att många andra har liknande tänk, men tänk på att alla inte fungerar likadant.

Jag gillar t.ex vissa "tjejfilmer", men inte alla. Jag kollar på serien "Sex and the City" för att jag tycker att den är bra, och det finns fler killar som gör det. Sen finns det ju självklart de som kollar på sånt bara för att "ställa sig in" hos tjejer, man får vara lite listig och snoka om man vill veta hur en specifik kille egentligen tänker. Om en kille säger att han gillar en viss film, fråga honom då t.ex vad det är han gillar med just den filmen.

Killar pratar nog ganska mycket om sex, i all fall när man är tonåring och det är en ny del av livet, sen pratar man beroende på vad man är för typ och vilka man ungås med om olika saker när det gäller sex. Vissa skryter, berättar om egna upplevelser och jämför med andra vad de har gjort, lite som om det vore en tävling. Väldigt larvigt, men så är det.

Räcker det så eller är det något mer specifikt du skulle vilja ha svar på?

Mvh KarlVisningar : 1194

Senaste frågorna

Se Alla