user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej, jag är en sån person som inte alls tycker att det är pinsamma saker jag gör, men ändå har jag problemet att jag blir röd i ansiktet. jag förstår inte? det är la roliga saker jag gör och inget av dom är pinsamma. jag älskar att skämma ut mig men jag förstår inte varför jag då ska bli röd i fucking ansiktet. det är sjukt irriterande. Men det är la för min självkänsla inte är världens bästa. jag vill kunna ändra på detta men det går inte. vet inte hur jag ska göra.., något bra tips? förutom att skita i alla eller tänka att dom sitter nakna för det funkar absolut inte ett dugg. tror inte att jag är själv om problemet men aa HJÄLP?! // röda tjejen.


SVAR

Hejsan! 

Förstår att det är jobbigt när kroppen reagerar på ett sätt som en inte kan styra. Tyvärr måste jag erkänna att jag inte kan några tips för att sluta bli röd i ansiktet. Har själv en förmåga att bli röd i ansiktet i tid och otid även om det är saker som jag egentligen inte tycker är pinsamma. 

Brukar försöka tänka på att en del människor blir röda i ansiktet och andra inte och att det inte är så farligt att bli röd i ansiktet. Förstår att detta kanske inte är det tips du önskade dig, men har tyvärr inget bättre tips. 

Varma Hälsningar 

Amanda


Visningar : 861

Senaste frågorna

Se Alla