user-image
Okänd
Kille ,15 år

Hej! Det är så att jag går runt och tänker på lite saker som jag kände att jag ville dela med mig om. Jag är 15 år och har aldrig haft en flickvän fastän alla tjejer på min skola säger att jag är som en perfekt drömkille, allt utom utseendet skulle jag vilja säga. Min kompis däremot går hem ganska bra hos tjejerna och har haft ungefär 3 förhållanden sen jag började umgås med honom. Det jobbiga är att jag aldrig klagar över mitt kärleksliv medans han jämt tycker att det är så synd om honom, och att han aldrig ska hitta en flickvän. Jag blir bara så himla trött på det. Jag tycker väldigt illa om mig själv, jag vaknar varje morgon och bland det första jag gör är att trycka ner mig själv över mitt utseende och att jag inte tränar eller något liknande. Mina kompisar beskriver mig som en glad person som aldrig är ledsen eller arg, men inget vet de om min hemlighet. Jag har alltid varit en person som hjälpt alla andra och aldrig bett om hjälp och har svårt att acceptera hjälp. Min fråga då är, har du något tips till mig hur jag skall agera och ta tag i mina problem? Mvh


SVAR

Hej,

Bara genom att läsa hur du skriver så kan jag förstå att tjejer tycker att du är en drömkille, du verkar vara riktigt skön. När det gäller utseende så måste du förstå att alla har olika smak/syn på vad som är snyggt. Visst så finns det vissa som "alla" tycker ser bra ut, men det betyder inte att man är ful i alla andras ögon, och dessutom så är insidan mycket viktigare än utsidan. Om tjejer tycker att du är skön, så betyder det ju att de gillar att umgås med dig, så umgås med fler tjejer! Så länge man visar att man är en bra person, så vet man aldrig vem som faller för en. Var inte för hård mot dig själv, alla människor har saker de inte är nöjda med, ingen är perfekt. 

Hör gärna av dig till mig igen när du börjat umgås mer med tjejer så ska jag ge dig lite tips på om hur man kan charma dem.

Mvh Karl


Visningar : 1141

Senaste frågorna

Se Alla