user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej Viktoria! För ett tag har jag gillat en kille i min klass och nu känner jag att jag börjat bli kär. Jag vet att han gillar också mig, och vi är inte vänner längre, vi är mer än vänner, om du fattar vad jag menar. Jag vet att han väntar på att jag ska visa honom att jag vill verkligen va mer än vänner, och det vill jag sjukt mycket. Men problemet är att jag har inte haft en pojkvän innan. Jag vet att mina föräldrar vill inte att jag ska ha en pojkvän just nu, att jag är för ung. Och vill inte skaffa en pojkvän utan att de vet om det, de är ju mina bästavänner.. men det är lite svårt för mig att prata med de om detta.. Jag känner mig redo för att ha en pojkvän. Kanske inte rikgtigt ligga med honom, men det skulle hjälpa mig jättemycket om han skulle vara där för mig, om jag skulle kunna gå till honom och känna mig trygg, få en kram. och gillar verkligen killen. Behöver lite råd!


SVAR

Hej!

Vad bra att du skriver in med din fråga!

Jag tycker du resonerar väldigt moget och sunt kring ditt problem. Du skriver att du inte vill vara tillsammans med den här personen utan att dina föräldrar vet om det och det tror jag är bra. Du skriver också att de är dina bästa vänner vilket jag tolkar som att ni har en väldigt bra relation till varandra. Trots det kan det vara svårt att prata om sånt här med sina föräldrar, det förstår jag. Däremot tror jag att om du förklarar vad du tänker och känner kring den här killen kommer de få mer förståelse för varför du vill vara tillsammans med honom. Du har som sagt väldigt kloka tankar och du tycker verkligen om den här personen. Kom ihåg att du har rätt att bestämma vem du vill vara med! Det är många som har pojkvän i din ålder och det är inget konstigt med det.

Hoppas det går bra! Om du vill fortsätta prata med mig kan du göra det antingen på facebook : Viktoria Hugosson Fryshuset eller Skype: viktoria.hugosson.fryshuset

Ta hand om dig!


Visningar : 1082

Senaste frågorna

Se Alla