user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej. För ca 2 veckor sen var jag utomlands, jag träffade en kille som jobbade på hotellet. Jag blev väldigt intresserad av honom och letade upp han på facebook, Jag har sagt till honom vad jag känner, men vill inte höras för desperat. Han har inte hört av sig på 3 dagar och jag börja bli osäker, för man tycker om han är lite intresserad skulle han hört av sig? Han är några år äldre så vet inte om han tycker jag är för ung, men av intrycket han fick hoppas jag han märkte jag va mogen för min ålder. Jag vet inte vad jag ska göra…vill inte strunta i det heller, men mår dåligt av att sitta och vänta på att han ska höra av sig. Han jobbar ju rätt mycket utomlands men jag ska snart till italien och har sagt han kan komma dit om han vill träffas och det verkade de som att han hade tyckt va kul. Ska man vänta och se om han hör av sig eller skriva till honom?


SVAR

Hej! 

Vad roligt att du har träffat någon som du är intresserad av. Förstår att det är jobbigt att gå och vänta på svar, kan finnas en mängd olika förklaringar till att han inte har svarat och det är supersvårt för mig att säga om han är intresserad eller inte. 

Kanske har han inte sett ditt meddelande än, eller så har han det stressigt så han inte har hunnit svara.  Du skriver att du har berättat för honom hur du känner och då tänker jag att bollen ligger hos honom. Tycker du ska avvakta lite och se vad som händer, vet att 3 dagar kan kännas som en evighet men är inte så lång tid i långa loppet. 

Varma Hälsningar

Amanda Visningar : 1298

Senaste frågorna

Se Alla