user-image
Okänd
Kille ,17 år

Hejsan. Det är såhär att jag sedan i somras umgåtts med en tjej. Vi träffades genom en kompis o umgicks några gånger. För mig klickade det ganska snabbt o jag fick den känslan av att jag ville bara vara med henne men var inte säker på att hon ville samma sak så jag avvaktade ett bra tag innan jag tog första steget o kysste henne. Eftersom det var sommar o jag kanske inte alltid varit den snällaste bråkade jag ganska mycket med henne eftersom jag blev att mer osäker med tiden o min osäkerhet ledde till att jag liksom ville stöta bort henne av tidigare erfarenheter. Dock så började vi träffas ganska nyligen igen o vi har gått bra mycket längre än dessa uteträffar någon gång , till mer ofta o jag har fått träffa föräldrarna äntligen. Dock är det så att jag fortfarande inte vill förhasta mig , men vi har ändå gjort en del saker tillsammans. Myst , filmer ja det som tillhör. Men till frågan , jag vill ju inleda en seriös relation. Vad jag uppfattat för signaler är att hon tycker om mig eftersom vi relativt ofta beter oss som ett par , men vad jag inte vet är om vi är det. Hur gör man , ställer man liksom bara en fråga om man är tillsammans eller är det någonting båda ska anse själva. ?


SVAR

Hej!

Jag tycker absolut du kan ställa frågan om ni är tillsammans eller inte. Du verkar verkligen tycka om den här tjejen och det kan vara viktigt för dig att veta så du inte blir sårad i framtiden. Du kan förklara för henne hur du känner och att du inte riktigt är säker på vart ni står. Berätta att du gärna vill ha en seriös relation med henne och att du vill veta hur hon tänker kring er. Då får hon en chans att förklara sina känslor och du får förhoppningsvis ett svar på om ni är ett par eller inte. Du kan även berätta att du varit osäker tidigare på vad hon känner och att det är anledningen till att du har bråkat med henne. Då kanske hon får en förståelse för det.

Det kan vara så att hon inte är säker på om hon vill vara ett par än och att hon behöver lite mer tid tillsammans med dig för att ta reda på hur hon känner. Det är naturligt och det kan vara bra att ha en förståelse för det. Däremot kan det inte pågå hur länge som helst då det kan leda till att ni inte kommer någon vart och att du blir sårad.

Om du vill kan du prata vidare med mig på facebook: Viktoria Hugosson Fryshuset eller på Skype: viktoria.hugosson.fryshuset

Ha det bra!


Visningar : 1079

Senaste frågorna

Se Alla