user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hur kan man på ett moget och vanligt sätt säga till någon att man gillar den väldigt mycket? Jag undrar liksom hur blir par ihop egentligen? För jag menar det är ju inte som att alla går och lägger Får jag chans-lappar i skåpen. Och att säga på sms känns så sjukt omöjligt och fånigt och vadå ska jag bara säga det, och hur och var?


SVAR

Hej hej! 

Vad bra att du skriver in till oss! 

Vilken svår fråga du ställer, är en sådan där fråga som jag tror de flesta går och funderar på och tyvärr så finns det inget direktsvar på den frågan. Finns inget sätt som är det rätta när det kommer till att berätta för någon som en tycker om att en är gillar den väldigt mycket. Jag brukar säga att en ska göra på det sätt som känns rätt och bra för en själv, ett tips kan vara att välja en tidpunkt då ni är ensamma och har tid att prata efteråt så det inte blir stressigt. 

Hur en sedan blir tillsammans är också lite klurigt, vissa väljer att fråga direkt och för andra så "händer" det liksom bara.  Mitt tips skulle vara att inte sms:a eller lägga en lapp då textmeddelande lätt kan misstolkas, försök prata med personen du är intresserad av direkt även om det känns lite nervöst. 

Men som jag skrev ovan så är det viktigt att du gör det på ett sätt som känns bra och rätt för dig! 

Lycka till! 

Varma Hälsningar 

Amanda


Visningar : 945

Senaste frågorna

Se Alla