user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hur kan man på ett moget och vanligt sätt säga till någon att man gillar den väldigt mycket? Jag undrar liksom hur blir par ihop egentligen? För jag menar det är ju inte som att alla går och lägger Får jag chans-lappar i skåpen. Och att säga på sms känns så sjukt omöjligt och fånigt och vadå ska jag bara säga det, och hur och var?


SVAR

Hej,

Gillar du någon väldigt mycket tycker jag bara du ska säga det till hen, på så sätt sker inga missförstånd och du får troligen antingen en positiv eller negativ reaktion beroende på hur den personen känner inför dig.

Det är olika för olika relationer hur par blir ihop. Vissa par kanske aldrig uttalar att de är tillsammans, utan endast sättet de beter sig på gentemot varandra tyder på att det är partners. Ofta är det så att man umgås och visar att man tycker om varandra. Har man svårt att tolka den andra personens känslor kan man förklara hur man känner för hen och fråga vad hen känner inför en. På så sätt kan det leda till en relation.

Är det så att man fattar tycke för varandra kan man fråga personen om hen vill bli tillsammans med en. Det kan man t ex välja att fråga när man är ensamma och inte riskerar att bli störda. Du kommer troligen känna när det känns bra och passar sig.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 1083

Senaste frågorna

Se Alla