user-image
Okänd
Kille ,17 år

Min förra fråga , http://ungdomar.se/qa/qnumber/129584 o detta är en uppföljare. Så eftersom jag frågat innan i en vardaglig situation så tänkte jag pröva i en mer intim en o det är samma svar oavsett var. Hon förnekar det bland bror o kompisar men ändå så förstår jag inte. Jag menar på att vi i princip är ett par men ändå så är det förnekning. Vi håller hand bland hennes kompisar osv men ändå. ?? Sedan till en annan fråga. Jag var med henne o jag började stimulera henne efter ett bra tag när hon kände sig mer trygg osv , men jag ville inte gå hela vägen till sex eftersom jag vill vara helt säker på vad hon vill och att hon inte ska dra förhastade slutsatser som hon ångrar. Jag hade iheller inte kondom med mig o det var också en anledning till att jag inte tog det till sex. Och nu verkar hon lite konstig , är det möjligt att hon känner att hon inte är tillräckligt bra, inte ser bra ut eller någonting sådant eftersom jag inte låg med henne ? Jag vill gärna göra det men hon är 14 och jag vill verkligen att hon ska vara säker. Frågade även henne o hon sa att det inte var ”någonting” när jag frågade om det var någonting.


SVAR

Hej!

Jag tror du behöver prata med henne igen och ta reda på vad hon känner och vill med er relation. Det är det enda sättet att få svar på dina funderingar. Kanske hon går och tänker på saker hon vill berätta för dig också. Det kan vara så att hon fortfarande är osäker på vad hon vill.

Angående din andra fråga, jag tycker det var väldigt bra av dig att inte gå längre än vad du gjorde. Det är viktigt att det känns bra för båda och att man verkligen är redo. Jag vet inte varför hon beter sig konstigt efter att ni sågs, kanske hon är osäker på om hon vill ha sex överhuvudtaget? Ibland kan vara väldigt svårt att berätta, speciellt då du är äldre och kanske mer redo. Det du kan göra är att fråga hur hon kände efter den där kvällen och förklara varför du valde att inte gå längre. På så sätt kan du undvika missuppfattningar.

Ni måste nog prata om hur ni vill ha det när det gäller att vara intima och inte bara gissa sig till vad den andra känner. Hon är bara 14 år och det finns en lag som säger att man inte ska ha sex med någon under 15 år om man själv är äldre än 15. Det är som du skriver viktigt att hon verkligen är redo och vill!

Det var bra att du skrev in med dina funderingar, det visar att du verkligen bryr dig om den här tjejen.

Om du vill kan du fortsätta prata med mig eller någon annan, antingen genom att skicka in en ny fråga eller chatta med oss. Jag heter viktoria.hugosson.fryshuset på Skype och Viktoria Hugosson Fryshuset på Facebook. På www.natvandrare.fryshuset.se kan du se när vi är inne under veckorna.

Ha det bra och ta hand om dig!


Visningar : 944

Senaste frågorna

Se Alla