user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Om man är kär och vet att personen är seriös då man varit tillsammans i 9 månader, är 16 och 25 helt okej? Många säger att vi är på olika stadier i livet osv men come on, det handlar väl om att han och jag ska klicka vid lika intressen, humor, älska att vara med varandra osv och det kan vi väl göra även om jag studerar och han jobbar? Det började som nära vänskap och det är ju ett tecken på att min mognad är nog för att vi ska kunna fungera? Får så mycket skit så det är därför jag blir såhär förvirrad. Behöver ett moget tips, trött på kommentarer som ”äckligt”, är det verkligen som så många kommenterar? vågar ju inte ens avslöja mitt förhållande för min familj..


SVAR

Hej!

Vad bra att du skriver in till oss med dina tankar!

Såvida du är glad och lycklig i er relation och mår bra av den så är det klart ni ska vara tillsammans. Det är ju faktiskt en person man blir kär i och inte en ålder. Självklart är ni är på olika stadier i livet om du är 16 och han 25 men om det funkar för er så är väl det jättebra! Sen är det säkert så att åldersskillnaden inte känns lika stor om några år. Då tror jag även allmänheten kan acceptera er relation lättare. Jag förstår att det måste vara jobbigt att höra allas åsikter hela tiden men försök känna efter vad som gör dig lycklig och gå efter det!

Att börja en relation med en nära vänskap kan vara som du säger väldigt positivt då man oftast känner varandra väl innan man blir ett par. Sedan är det klart att en person kan förändras i en kärleksrelation och det går ju aldrig att förbereda sig för.

Hoppas jag kunde ge dig ett bra svar. Om du vill får du gärna prata vidare med mig, antingen genom att skriva in en ny fråga eller chatta med mig på Skype: viktoria.hugosson.fryshuset eller Facebook: Viktoria Hugosson Fryshuset. På www.natvandrare.fryshuset.se kan du se när vi är inne och chattar under veckorna.

 Ha det bra och ta hand om dig!


Visningar : 3811

Senaste frågorna

Se Alla