user-image
Okänd
Tjej ,15 år

hej, jag har ett problem är jag inte vågar. Det är såhär att det går en jätte snygg kille i min parallell klass. Jag går nu i nian(det sista året) och har haft en chrush på han sedan 6an. har inte vart kär i han hela tiden men från period till period. och nu på sista tiden när jag ser han i skolan hela tiden så blir jag mer mer käär i han.. men han är en av de ¨populära¨killarna. men han har precis börjat följa mig på intagram med sin privata och oprivata insta. vet inte varför för har aldrig snacka med honom. men hur ska jag göra för att lära känna han? de flesta säger, men gå fram och prata med han eller smsa han. ska jag bara gå fram till han från igenstans å ba tjaa hur är läget? och det skulle bli konstigt att smsa med han för det är inte samma sak som att snacka i verkligheten… men vad skulle jag säga till han om jag skulle snacka med han? och hur ska jag snacka med han? det känns att vi tittar på varandra inget mer… jag har ingen aning vad jag ska ta mig till så det skulle vara jätte tacksamt med svar. det låter så fånigt och är det men vet inte vad jag ska göra. och jag vill inte gå ut skolan utan att känt att jag iallafal försökt att få hans uppmärksamhet. hur ska jag försöka att få en sjukt snygg kille att falla för mig?


SVAR

Hej,

Jag får nog hålla med det som din omgivning sagt att du får försöka gå fram och prata med killen i din parallellklass. Kanske känns fånigt, men det är iallafall en början till kontakt. Ni kanske kan börja diskutera något skolarbete eller så frågar du honom om han vill träffas utanför skolan någon dag. Är självklart nervöst, men när du väl vågat prata med honom en gång kommer det kännas mycket lättare nästa gång. 

Även om det kommer känns läskigt innan kommer du troligen ångra dig lite om du har gått ut nian och missat chansen att prata med honom. Jag kommer därför hålla mina tummar för dig och önskar dig lycka till!

Mvh Ingrid, sexperten.nu


Visningar : 1303

Senaste frågorna

Se Alla