user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Jag fattar inte, alla tycker de är så skönt när man stoppar in fingrarna i hålet när man pullar. Men de är inte nå skönt alls. Och jag kan inte hitta g-punkten som alla pratar om!! Kan du snälla ge mig några pullnings tips, jag hittar inte nå som är lite ”extra” skönt, än att bara smeka klitoris, eller med duschen! Så snälla ge nå tips:) tacksam för svar:)))


SVAR

Hej,

Även om du upplever att många tycker det är skönt att bli pullade, är det inte så att alla tycker det. En del tjejer vill bara bli smekta på klitoris och andra vill bara bli pullade, är inte så att alla måste tycka om allting. 

Om du böjer på fingrarna upp mot magen när du har dom inne i din slida bör du kunna hitta g-punkten. Annars handlar onani om att testa sig fram, kanske pulla långsamt, snabbt, fler eller färre fingrar med mera. Upptäcker du ändå att du inte gillar att pulla dig, så är det bara att inte göra det. Är som sagt inget man måste gilla.

I övrigt kan man onanera genom att t ex gnida sig eller jucka mot en kudde, smeka sina bröst eller gnugga låren mot varandra.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 7253

Senaste frågorna

Se Alla