user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Jag vet inte hur jag ska kunna säga till henne hur mycket jag tycker om henne. Vi hängde i samma kompisgäng förut men jag är inte i den gruppen längre så jag pratar inte med henne längre. Jag tror iof att det kan vara bra att vi inte är i samma gäng längre för det kunde har gjort saken jobbigare om hon inte känner samma tillbaka och jag ändå är med dem personerna. Men nu vet jag inte hur jag ska kunna säga det till henne när vi knappt pratar ens i korridoren. Jag kan ju alltid höra av mig till henne men det skulle kännas så konstigt eftersom vi aldrig messar eller pratar längre. Och jag måste få det här sagt snart för jag exploderar, jag har inte sagt något till henne på två år om hur jag känner.


SVAR


Hej!

Hmmm, jobbigt läge.  Förstår hur svårt det är att både vilja, kanske tom måsta få berätta för henne hur du känner.  Samtidigt som du naturligtvis är hur skräckslagen som helst för hur hon skall ta det och vad som skall hända.Det finns naturligtvis lite olika alternativ på hur man kan göra, beroende på vad man tror om personen man vill "närma sig" kan reagera/handla.  

Det kan kännas svårt och pinsamt att ringa upp henne, eller bestämma tid att träffa henne, men är ju på något sätt det modigaste och mest rakryggade du kan göra. Fast det kan vara påfrestande att mötas öga mot öga,  själv skulle jag kanske (om jag inte trodde hela världen skulle få läsa det, men om jag trodde det skulle jag inte vara kär i personen!)  skicka ett kort mail, där jag skrev att jag gillar henne och skulle vilja få träffas för att prata om det. 

Hoppas du fått några uppslag och kan fundera vidare på detta!

Lycka till!

Karin Borgström


Visningar : 903

Senaste frågorna

Se Alla