user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej jag har frågat innan om jag onanerar förmycke. Jag och mamma har nu pratat mer om det och jag har visat hon ditt svar. Du skrev att man kan bli dålig i skolan om man glömmer plugga för det men det är inga problem för mej. Jag har bra betyg i alla ämnen utom musik. Jag tycker så mycket om känslan där nere när jag gör det så jag vill göra det nästan hela tiden. Mamma har frågat på ett annat ställe där dom svarade att kanske en flickleksak som kan viberera kan hjälpa mig att få en riktig orgasm så jag inte vill hålla på hela tiden. Jag tror att jag får orgasm, det känns i allafall skönt men mamma säger att man vet när man får det. Mamma vill veta mer innan hon köper en till mig. Tror du det funkar? Kanske inte så vanligt att mammor köper sånt till sina barn men min mamma är väldigt bra att prata med om sånt.


SVAR

Hej,

Din mamma har rätt i att får du en orgasm så vet du det, det känns. Underlivets muskler drar ihop sig genom sammandragningar och kan hända att man rycker till lite. Efter en orgasm kan man känna sig lugn och avslappnad eller också pigg på grund av alla de hormoner som frigörs.

En vibrator kan eventuellt hjälpa dig att få en orgasm, om du inte fått det innan. Vissa kan nämligen behöva lite starkare vibrationer för att komma. En orgasm utesluter dock inte att du får lust att fortsätta, utan man kan få multipla orgasmer och alla tappar därmed inte lusten att fortsätta efter en orgasm.

Är toppen att du kan prata så öppet med din mamma. Om din mamma är villig att köpa en vibrator till dig och du vill testa en kan du självklart göra det.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 2389

Senaste frågorna

Se Alla