user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej ! Jag behöver lite hjälp! Igår hängde jag med lite folk ute på vi kan kalla det ”hålan” Där var en kille som går i min idrott . Han är en player och det vet nog de flesta, men ändå lyckas han lösa varenda tjej? Man ser honom (ja han är söt) och sen så hänger en tjej i hans famn. Jag har svårt att få känslor för folk! Men han typ kollade på mig hela tiden när han kramade den ”lättlösta tjejen” och han typ höll på att peta mig i sidan hela tiden. Han säger att han spanar in våra rumpor i idrotten och så. Sen så sitter han och glor på våra lektioner vi har ihop. Sen skall han sätta sig framför mig, men jag behandlar honom alltid som en jobbig unge eller något. Jag tänker inte låta honom få mig att falla om han inte tänker fånga mig! Verkligen inte förlora oskulden till honom! Varför håller han på så när jag ständigt avvisar honom, jag knappt lyssnar på honom. Då klänger han mer än någonsin? Han vill bara ligga , eller vad säger du? Varför skulle han vara ”annorlunda mot mig” .. Skulle inte tro det. Jag är inte som andra tjejer det vet jag för alla killar säger det. Det är svårt att förklara , men jag tror jag har någon form av introvert personlighet, så då fattar ni på vilket sätt jag menar!:) kram


SVAR

Hej,

De finns de som ser jagandet efter en person som något spännande. Killen du pratar om kanske inte är van att någon avvisar honom och att du då vågar göra det sporrar det honom till att jaga dig för att försöka fånga dig trots allt. Du kanske dessutom känner till uttrycket att kärlek börjar med bråk. 

Att han försöker ta kontakt med dig när han sitter med en annan tjej kan betyda att han eventuellt vill göra dig svartsjuk och tänker att du kommer fastna för det. 

Utifrån vad du beskriver låter det som om han endast vill ligga och inget mer, men man kan självklart ändå inte vara säker. Om du önskar veta vad det är han söker tycker jag du ska försöka prata med killen när han är helt själv någon gång. Då vågar han förhoppningsvis vara ärlig mot dig.

Kram Ingrid, sexperten.nu.


Visningar : 1186

Senaste frågorna

Se Alla