user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej! Jag är kär i en tjej i min årskurs och varit det ett tag och jag vet inte hur jag ska kunna säga det till henne. Vi brukade umgås förut men jag är med nya kompisar och hon med dem gamla. Jag vill inte ha något svar att det är bara att gå fram i korridoren och börja snacka igen eller fråga om hon vill plugga någon dag för verkligheten ser inte ut så och det är inte möjligt. Jag struntar i att det kan bli jobbigt efter i skolan om hon inte känner samma tillbaka men jag kan ju alltid låta henne veta innan jullovet eller nåt så det blir lite lättare. Hur ska jag göra?


SVAR

user-image

Hej

Eftersom du har varit kär i henne ett tag, så kanske du känner du henne lite också. Ni har gemensamma vänner, det är något du kan använda dig utav, kolla läget med dem ifall hon pratar om dig eller något sånt, DU behöver inte fråga dom, utan häng lite med dem och kolla läget bara.

Det är ett sätt som du kan göra för att se vad hon känner för dig, om hon nu känner något för dig. Annars så är det bara att avvakta och försöka möta hennes blickar, så kan du även tolka det därifrån, om hon tittar på dig lite extra mycket och inte släpper blickarna.

Eftersom du inte tänker gå fram, så blir det bara jobbigare för dig att inte veta vad som döljer sig bakom hennes mask, för i slutändan så är det den sista alternativet att gå fram och snacka.

Kram NiluferVisningar : 909

Senaste frågorna

Se Alla